Bokrecension

IMG_0562

Dödlig åtrå av Susanne Ahlenius utgiven 2014

Debutboken börjar inledningen så otroligt spännande. Som läsare dras man in redan i den första meningen: ”När Kristina klev ut på gatan utanför Hilton vid Paddingtons tågstation hade hon sex dagar kvar att leva” Efter den meningen är det stört omöjligt att sluta läsa.

Alice är en jordnära, omtänksam, intressant och tuff huvudkaraktär. Hon älskar sitt jobb och sina vänner.  De två brödernas karaktärer var härliga. Och jag bara älskar London, (har själv bott där i 1 år 1982). Men jag kände igen gatorna och byggnaderna till och med Scotland Yard. Sexscenerna jättebra skrivna. Jag tyckte det var precis lagom med het sensuell sex.

Erotik i en deckare passar mycket bra tillsammans. Det blir olika känslor om vartannat på ett härligt blandat sätt. Gillade ditt ord ”Reformfiender”.

Jag tyckte mycket om din bok Susanne. Där fanns både spänning och ångande sexscener i en lagom mix. Jag ser fram emot att läsa fortsättningen av dig. (som jag har hemma)

Till sist vill jag säga att omslaget är helt underbart. Vilken känsla att hålla i boken, mjukt och behagligt. Något mellanting mellan hård och mjuk bok. Var heter det omslaget?

Jag vill också ha ett sådant material på min framtida bok.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s