Nystart

Böcker

Godmorgon alla läsare!

Idag måndag är jag en nybliven 53-åring och det känns fantastiskt helt bra. Jag måste säga att jag inte har något emot att åldras om än det kan gå väldigt sakta. Igår hade jag en fin födelsedag tillsammans med min älskling Thomas. Vädret kunde varit bättre då det var varierande moln/regn och sol. Men man kan inte få allt.

Förra veckan tog jag ett ordentligt tag i mitt skrivande igen när det gäller mitt bokmanus. Det är ju första gången jag skriver och bara så mycket att kolla upp och hålla reda på så det är inte konstigt man blir vilsen ibland alla dokumenten.För att jag på ett enkelt sätt ska veta var jag slutade skriva förra gången, hur många timmar i månaden jag skriver och vad jag har gjort den specifika gången har jag gjort upp ett skrivschema i excel. För mig har det fungerat bra.

Dessutom har jag läst om mina karaktärer igen och lärt känna dom på nytt och försökt att få dom så kallat levande. De har fått lite mer kött på benen så att säga.

Idag har jag planerat större delen av dagen till mitt skrivande. Har två veckor kvar av min semester och det kommer bli mycket skrivande. Jag tror starkt på att jag en dag inom det närmsta året kommer bli färdig med mitt bokmanus – det är min dröm.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s