Önskar det fanns fler timmar på dygnet

Veckan har gått fort. Tredje veckan efter semestern har passerat och i fredags var jag på Kick-off med jobbet, kom hem sent.Dock hade jag varit förutsedd och tagit med mig penna och skrivbok och skrev på bussen fram och tillbaks sammanlagt blev det 2,5 timme.

Lördagen blev det sovmorgon och vackert sensommarväder. Hann med både städa och en långpromenad. Men hann inte med att vare sig läsa eller skriva. Utan slutade lördagskvällen med att somna i soffan efter middagen. Usch, vad jag kände mig tråkig men särbon lovade dyrt och heligt att det inte gjorde någonting. Vilken tur jag har som har en underbar förstående särbo.

Söndagen kom i rask takt som förväntat. Det gjorde också första höstdagen i Lund, så kände jag i alla fall. Vinden var kylig och mer moln på himlen än sol så långt jag kunde se. Och precis efter frukosten kom regnskurar. Regnet behövs och jag är verkligen nöjd med sommaren som passerat, den har varit underbar på många sätt. Men idag har jag varit flitig med skrivandet. Har fyllt nästan tre sidor i word = 786 ord. Är nöjd med det men önskar att man fick flera timmar att orka skriva på. Men det är en prioriteringsfråga. Helgen är snart slut och jobbet kallar på en men jag är glad åt att ha ett jobb som jag gillar och kan leva på lönen.

sensommarbild

Hur mycket har ni hunnit med att skriva i helgen?

2 reaktioner till “Önskar det fanns fler timmar på dygnet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s