Snart kommer omslagsbilden…

Håll ut kära vänner och läsare. På onsdag publicerar jag min debutromans omslagsbild.

Jag vill passa på att tacka mina två testläsare Chatrin och Marina för deras ovärderliga hjälp jag fått och kommer få med andra halvan råmanus som i skrivande stund befinner sig i deras händer. De kommer att få inte mindre än tre pocketböcker som belöning.

Jag har blivit lite försenad med redigeringen på grund av ett plötsligt insjuknande i min familj nämligen min kära och enda dotter. Jag har vakat vid hennes sida på intensivvården i tre dagar men nu är hon på bättringsvägen och har i fredags flyttat till en vanlig avdelning på sjukhuset jag arbetar på. Med andra ord har mitt liv vänds upp och ner i en veckas tid men jag har återhämtat mig nu och min dotter blir bättre för varje dag. Livet är underbart ❤

livet ä underbrt

 

 

10 reaktioner till “Snart kommer omslagsbilden…

 1. Oj, vad skönt att dottern är på bättringsvägen. Sådana händelser får en alltid att stanna upp och fundera över livet och vad som egentligen är viktigt. Det var en sådan omtumlande händelse som fick mig att inse att jag verkligen ville satsa på skrivandet.

  Kul att du kommit så långt med manus att omslagsbilden är klar. Jag har inte följt din blogg så länge och det låter som om du ska ge ut på eget förlag. Stämmer det? Jag är imponerad av alla som gör det, jag är inte personen som skulle klara det.

  All lycka i ditt skrivliv 🙂

  Gillad av 1 person

  1. Ja, det är en helt underbar känsla. Jag är euforisk! Mina barn är det viktigaste i mitt liv, utan dom…vill inte ens tänka tanken. Jag har varit med om en sådan livsavgörande händelse en gång i mitt liv och jag hoppas jag slipper fler gånger.

   Så kan de bli ibland att man kommer till insikt vad livet erbjuder för möjligheter.

   Tack Carola! Just nu är jag mitt uppe i redigeringsarbetet men parallellt börjat och färdigt med både omslag till bok, e-bok och visitkort (beställda redan också idag). Du är så välkommen till min blogg. Ja, det stämmer att jag ger ut på Publit, inte eget förlag. Vem vet det kanske blir eget förlag i framtiden. Just nu älskar jag bara att sätta mig ner och skriva för brinnande livet.

   Lycka till du med i ditt skrivande. 🙂

   Gillad av 1 person

 2. Vad skönt att höra att din dotter är på bättringsvägen. Förstår att det blir en riktig anspänning när något sådant händer – hoppas att du får möjlighet att vila/pusta ut lite nu.

  Ser mycket fram emot att få se omslaget!

  Gillad av 1 person

  1. Tack Sara! En omtumlad vecka och jag föredrar lugn och ro. Men hon är på bättringsvägen och får komma hem till helgen kanske torsdag.

   Håll utkik för imorgon släpper jag bomben – mitt allra första omslagsfoto till min alldeles egna bok. Det kliar riktigt mycket i fingrarna. 🙂

   Gilla

  1. Det är verkligen härligt. När någon nära som min dotter blir hastigt sjuk och opererad två gånger på två dagar och intensivvård i flera dagar blir man ödmjuk inför livet. Allt annat saknar betydelse.

   Gillad av 1 person

 3. Åh, så jobbigt för dig och din dotter, men skönt att allt verkar gåt bra. Har nyligen varit i en liknande situation med en nära, så vet hur tufft det är. Det ska verkligen bli spännande att se ditt omslag. Kram!

  Gillad av 1 person

  1. Ja, det har varit jobbigt men mest för min dotter. Men är oerhört lycklig över att allt gått bra och hon är snart hemma igen hos sina två små barn som frågat efter mamma. Har liksom väntat med att presentera mitt omslag tills dottern blev bättre. Nu gäller det…imorgon onsdag släpper jag bomben. Jag har anlitat ett proffs och vem det är får ni veta imorgon. Kram! 🙂

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s