13 dagar kvar till…

Nu är det riktigt länge sedan jag skrev något. Ni tror kanske jag slutat blogga, men där tar ni helt fel. 🙂 Jag jobbar och jobbar samt redigerar tills svetten lackar.  Men idag har jag bara arbetat fem timmar, därefter blev det en härlig lunch med bästa vännen Maggan. 🙂

Har precis blivit klar med lite förnyelse på bloggens menysida. Riktigt bra måste jag faktiskt säga. Har lagt till några widget och en ny sida för Wattpad uppe i meny, där kan ni läsa ett smakprov ur romanen. Och om ni redan nu blir riktigt sugna på att läsa mera kan ni gå in här på Förhandsbeställning och beställa romanen. 

Dags att koka en kopp te och fortsätta med redigeringen. Har kommit en bra bit på vägen, endast sexton kapitel kvar till deadlinen den siste maj. Då manuset ska skickas till en lektör och det blir nog två-tre kapitel ikväll. Sedan blir det en feelgoodfilm som belöning. Har sovmorgon imorgon, börjar inte jobba förrän kl 12.

5 reaktioner till “13 dagar kvar till…

 1. ……. och någonstans efter lektören …… och efter slutredigeringar, justeringar och korrigeringar så hamnar ditt manus äntligen hos mig! 😉 Inte alls meningen att stressa dig, det är bara det att jag verkligen ser fram emot att få formge texten i din inlaga. Kram!

  Gilla

  1. Kära Mia! Jag förstår din längtan…snart så…Har endast sex kapitel kvar att redigera. Ikväll plöjer jag igenom två stycken och imorgon under dagen de sista fyra kapitlen. Din väntan blir mindre för varje dag. Kram 🙂

   Gillad av 1 person

 2. Åh vad roligt med mål och belöningar!
  Kul att läsa ett utdrag, ser fram emot att få läsa boken när den kommer ut.

  Gillad av 1 person

 3. Jag kan bara hålla med dig Marie 🙂 Det blir bara bättre och bättre. Nu återstår endast sex kapitel, varav två kapitel ska klaras av ikväll.

  Åh, så glad jag blir att du läst utdraget. Var det på Wattpad?
  Ännu gladare blir jag av att du vill köpa boken. Om du vill kan du bara klicka på länken om förhandsbeställning ovan i inlägget eller lägg ett PM på FB till mig.

  Ha en jättefin dag!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s