Snart klar!

Torsdagförmiddag och suttit nu i ett par timmar med redigeringen. Jippie! endast fyra kapitel kvar tills 31/5.  Två kapitel hinner jag med att redigera ikväll 🙂 Jag har tänkt på många saker under redigeringen framförallt på att ta bort onödiga småord, gestalta mera. Karaktärerna har fått ännu en grundlig undersökning. 🙂 Manuset har ökat med hela 2000 ord och ännu är jag inte riktigt färdig.

Har också börjat skissa på en novell till en antologi. Ska fundera mera över helgen på den. Har skrivet början som låter lovande. 🙂

I brevlådan låg också ”Steg för steg till ett perfekt manus” av Sissel Myrup. Fått ett recensionsex och snart kommer här upp en recension av denna. Håll utkik!

Samtidigt packar jag resväskan, här ska ut och resas till Stockholm. En kombinerad research- och kärleksresa med mannen. Vi firar vår anniversary, hela 15 ÅR.  ❤  ❤  ❤ Som jag älskar denna man. Han är den finaste som finns i hela världen, och han är MIN.

Happy-Anniversary-Roses-Wish
Årsdagen är 27/5-2017

Detta året 2017 kommer bli ett glädjefullt år, mycket bättre än förra året. Jag har bytt jobb som jag trivs med superbra. Firar 15-årsdag med min älskling. Dessutom en bokrelease på min allra första roman. Kan man önska sig mera?

Var rädda om varandra och ge en kram till en vän! ❤

9 reaktioner till “Snart klar!

 1. Bara bra nyheter! Grattis till jubileet med mannen ❤
  Har du någon förutbestämd längd på manuset du siktar på? Jag tänker om du upphandlat ett visst antal sidor eller så inför tryckningen.
  Ser fram emot recensionen av den där boken, den låter väldigt intressant 🙂

  Gillad av 1 person

  1. Tack Marie! Det är väldigt många år 🙂 och hoppas såklart på lika många fler tillsammans. ❤

   Jag siktar på cirka 70 000 ord. Råmanuset var på cirka 67 000 ord. Det enda jag har gjort är omslaget som är nästan färdigt. Mia Fallby behöver sätta inlagan för att se hur många sidor romanen hamnar på, det har att göra med bokryggens storlek, tror jag. 🙂

   Recensionen dyker upp om två veckors tid. Garanterat! Börjar läsa redan ikväll och sedan på tåget. 🙂

   Gillad av 2 personer

   1. Det hoppas jag verkligen ni får! Att ni hållit ihop femton år talar för att ni får många fler. Bara att lyfta på hatten!
    Omslaget är verkligen jättefint, blir kul att se det färdiga resultatet sedan. Kör du POD eller fast upplaga?
    Jag försöker också hålla ner längden på mitt manus, de jag skrivit förut har alla varit på över 90 000 ord och det går ju att berätta en historia på betydligt färre än så. Mitt råmanus var 70 000 och nu är jag uppe på 78 000, vill max ha 80 000 och ska försöka stryka så mycket onödigt som möjligt. Finns alltid en del 😀
    Okej, då håller jag utkik efter recensionen om ett par veckor. Ha en trevlig helg!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s