Manuset är färdigredigerat

Äntligen har jag redigerat klart mitt allra första manus efter lektörsutlåtandet (så gott jag har kunnat). Och det är en härlig känsla som infinner sig just nu! Svår att beskriva men jag känner mig otroligt nöjd och faktiskt stolt över att kunna slutföra ett sådant här stort projekt som att skriva en hel roman verkligen är.

Alla ni som gjort det vet vad jag pratar om. 🙂

Är ny i författarskapet och har otroligt mycket kvar att lära mig. Dock tar jag tar ett steg i taget och då brukar det förhoppningsvis bli bra, oftast.

Nu ska jag njuta av några lediga dagar även om regnet smattrar mot fönsterrutorna. Jag bryr mig inte. Det är bara en sådan skön stund just nu. Och även om det är eftermiddag ska jag hälla upp ett glas vin och fira själv medan jag strukturerar uppföljaren.

På söndagkväll skickas manuset för korrektursläsning till Monika Szabo, lektör. Tjohoo! 🙂

 

01b78c31b7c526cb4751f1cdac255c8deb242522d0
Manuset är skrivet i word med navigeringsfält för att få lättare överblick över varje kapitel. Det har fungerat hur bra som helst.

10 reaktioner till “Manuset är färdigredigerat

 1. Grattis Anethe! Du är så målmedveten och ihärdig, det är fantastiskt hur du ställer upp deadlines och följer dem. Du gör så rätt att du firar nu när redigeringen är klar.

  Gillad av 1 person

  1. Tack så mycket Eva! Utan deadlines skulle det inte gå. Jag jobbar så mycket på brödjobbet heltid och lite extra varje månad. Pengarna behövs till att ge ut en bok på egen hand. 🙂
   Nu firar jag med ett glas vin samtidigt som jag planerar uppföljaren.

   Gillad av 1 person

 2. Tack snälla! Det är så himla kul. Tänker inte ändra på en enda mening längre. Säkert finns det något som inte perfekt men det gör ingenting. Detta är mitt allra första hela bokmanus som jag slutför. Tjohoo! 🙂

  Gilla

 3. Grattis! Bra kämpat. Ett steg i taget och fira varje steg är ett bra recept på en glad författare tror jag 🙂

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s