Nya bokformat

Tisdagkväll och jag är hemkommen från jobbet. Ganska trött efter fyra arbetsdagar. Ser verkligen fram emot att vara ledig imorgon onsdag. Har fyllt i tvättmaskinen och planerar tvätta under kvällen. Visst är det skönt ni som har tvättmaskin i hemmet? Det finns inget tråkigare än att springa till en tvättstuga fram och tillbaka.

Nu har jag fixat te, smörgåsaroch tänt några värmeljus som jag älskar. Ska unna mig lite avkoppling med facebook, läsa bloggar mellan tvättarna. Ska också läsa i mitt nya bokformat som kommer ut snart. Det blir både mjukband och hårdband.  Pocketboken kommer nästa år. 🙂 Nu kanske ni undrar varför jag ska ha fler bokformat? Det är så att jag har fått förfrågningar, några vill ha stora mjuka böcker och några vill ha hårdband därav min nya utgivning.

Jag ska om jag hinner ikväll eller så blir det imorgon skriva ihop en presentation till Jennys gästbloggare som jag har fått äran att deltaga i. Men som ni också vet har man mer på sin lista än vad man i själva verket hinner med. Så jag tror jag lämnar den sista punkten till imorgon. Då tänker jag också börja skriva på ett nytt kapitel i uppföljaren del 2. 🙂 Så det är alltså mycket grejer som händer mig och allting är fortfarande superkul!

Ni som skriver och ger ut böcker eller är på väg att debutera, vilka bokformat vill ni ha?

Njut av livet och ta hand om er därute!

Kram ❤

 

4 reaktioner till “Nya bokformat

 1. Det känns alltid lyxigast att läsa en inbunden bok med hårda pärmar. Men föredrar nog ändå pocket som ju är ett behändigt format på långa och korta resor. Har också Storytel som jag varvar med. Härom månaden köpte jag några storpocket (har inte hunnit läsa än, läser mest research just nu) för jag är nyfiken på formatet. Många ogillar storpocket men jag tycker om att hålla i dem och har så smått funderat på att välja just det om jag någon gång ger ut själv.
  Tror det är bra att din bok kommer ut i olika format – eftersom vi läsare tycker så olika.
  Kul att du ska gästblogga. Du lägger väl ut en länk hoppas jag.

  Gillad av 1 person

  1. Du har absolut rätt Eva! Visst är smaken olika hos folk. Just därför vill jag använda mig av flera bokformat. Det kommer bli hårdband=inbunden, mjukband=ungefär som storpocket och en ny pocketbok med bokstav bak. Så småningom kommer ljudboken nästa år. Sammanlagt fem olika format av första delen om Jessica.

   Ja, det är spännande. Jag kommer lägga ut länken på min blogg så du kan läsa om mig. 🙂

   Gillad av 1 person

 2. Jag valde en mjukis – danskt band – utan att tveka när mitt förlag lät mig välja format. Tycker om att läsa pocket, även om jag numera föredrar e-bok framför allt annat. En iPad är ju visserligen hård, men det har jag tydligen inga problem med.

  Ja, tvättmaskin! Fattar inte hur jag pallade med tvättstugan innan jag skaffade en.

  Och visst har man mycket att stå i, precis hela tiden. Hoppas du hinner med många värmeljusstunder mitt i alltihop. Jätteroligt att det känns så kul!

  Gillad av 1 person

  1. Danskt band är fint. Pocket är behändigt och eboken är egentligen det bästa formatet. Håller verkligen med dig Elin. Ipaden tar inte stor plats, man laddar ner en bok på mindre än en minut, man kan lagra jättemånga. Men så ibland längtar jag efter att få bläddra bland bladen på en fysisk bok. 🙂

   Tvätten blev ren och torr, ligger fint i skåpet på hyllorna nu. Det finns inget som går upp mot en ljuskväll, tyst i huset och bra att läsa eller skriva. Men om två timmar kommer särbon som jag bjöd in på middag och ”Bonde söker fru” ikväll, så det blir en tevekväll. 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s