Nedräkning till första advent!

Åh, så länge sedan det var jag skrev något på bloggen. Innebär det att jag har för mycket att göra? Ja, jag tror faktiskt det. Eller så går tiden alldeles för fort. Kanske har jag inte heller något att berätta. Jo, det har jag faktiskt. Häng på och fortsätt läsa nästa stycke.

Först har jag lagt ner mycket tid på att korrigera mitt första manus, då det hade smugit sig in flertalet ”busungar”. Praktiskt taget hela november månad har detta tagit mig, men jag ser ljuset framför mig. Innan den 30/11 ska jag vara helt färdig med de nya formaten som jag då kan förhoppningsvis publicera i början av december. Precis lagom inför julhandelns startskott! 🙂  Det är nämligen så att Word Audio Publishing Internationel väntar på manuset som ska läsas in. Det är så spännande och ännu vet jag inte vem den kvinnliga skådespelerskan blir. Nåja, det är sådant som händer de flesta författare. Den enda jag kan skylla på mig är mig själv. Men jag ljuger om jag säger att det varit smärtfritt. 😦

Det andra är att jag håller på att skriva ner dramaturgin för handlingen till uppföljaren om Jessica. Däremot står skrivandet helt stilla. Men det kommer ändras på redan den första veckan i december, då har jag nämligen en hel veckas semester och jag har sedan semester några strödagar i resten av månaden. Jag kan knappt vänta tills jag får fortsätta berätta för er om Jessicas liv. Vad kommer hända i uppföljaren? Kommer Jessica äntligen bli lycklig?

För det tredje så har jag anmält mig till ”Författarkurs nr: 3” Jorun Modèns på distans som börjar i januari. Det är någonting jag verkligen ser fram emot. Sedan har jag de tre kurserna med mig i bagaget och kan bara plocka fram när jag behöver gå igenom något från Joruns verktygslåda i mott skrivande. Om någon av er som läser detta inlägg och funderar på att anmäla sig till skrivarkurser, rekommenderar jag starkt Joruns kurser, ni kan hitta de här: Författarkurs

Sist men kanske det allra roligaste ändå. Nämligen på lördag 25/11 ska jag signera böcker på ICA Linero Torg för första gången. Hoppas bara att det går bra. Helgen därefter ska jag stå på Malmö Slotts Julmarknad också för första gången och sälja min debutroman. Tillsammans med en underbar skrivarvän Siw.

Däremellan arbetar jag heltid på akutmottagningen i Lund, vilket ibland är ganska hektiskt. Så nu kanske ni förstår att tiden springer nästan ifrån mig. 🙂 Jag återkommer och berättar hur det var på både boksigneringen och julmarknaden.

Nu tänkte jag koka te och sätta mig i soffan. Ska läsa lite texter som mina skrivarvänner skrivet och som jag ska ge lite feedback på. Jag har printat ut de i pappersform. Ibland är det skönt att läsa på papper istället för på bildskärmen.

 

2 reaktioner till “Nedräkning till första advent!

  1. Det har visst varit ganska mycket. Men jag har fått beviljat tjänstledighet nu i januari och sex månader framåt tillsvidare. Då går jag ner till att jobba 85 %, det behövs. Det är mycket arbete efter boken släpps också. Imorgon är jag ledig och ska njuta så mycket jag kan hemma. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s