Boksignering och julmarknad

Så, nu kan jag pusta ut i några dagar. Det är en hektiskt tid både att marknadsföra och sälja sin debutbok samt att det ska pyntas inför julen. Har tagit semester hela veckan för att hinna ikapp diverse olika saker som bokföring, korrekturändringar till nya formaten som snart kommer ut på nätet. Ett nytt färskt manus ska skickas till WAPI för inläsning till ljud- och ebok, helst senast på fredag. Jag håller tummarna stenhårt för att lyckas med detta.

Wow, säger jag bara! Så mycket folk där var på Malmös julmarknaden i söndags 3/12-2017. Ett perfekt tillfälle för mig att sälja min debutbok, tänkte jag. Men när dagen var slut och jag summerade försäljningen måste jag erkänna att jag var smått besviken. Hela 12 böcker sålda och en gratisbok till Siws supertrevlig barnbarn som var med och sålde sina egna hantverk. Det verkade mest som att stånden med ”ätbara” saker gick hem bäst hos folk. Det är kanske något att tänka på till nästa år! Nåja, jag hade trevligt under hela dagen. Pratade med många människor och det berikar mitt liv. Jag fullkomligen älskar relationer, och det speglar sig också i min debutbok och i de kommande böckerna.

Julmarknad med Siw 3 december 2017
Siw och jag precis när vi har öppnat. 

Förra lördagen 25/11-2017 hade jag min första boksignering på ICA Linero, i kvarteret där jag bor. Usch, så nervös jag var. Men inte hade jag behövt vara det. Jag älskar att prata med människor och få lyssna till deras historier, som de så gärna berättar ibland. Försäljningen gick hyfsat bra för mellan kl 12-15:30 sålde jag 11 böcker. Det får jag verkligen vara nöjd med.

Håll utkik på på bloggen för snart kommer där flera boksigneringar, bland annat på ICA Linero snart igen. 

Boksingering hos ICA2
Uppdukat med den fantastiska debutromanen om Jessica och visitkort.
Boksingering hos ICA
Jag på min allra första boksignering på ICA Linero.

 

Nu ska jag äntligen sätta tänderna i uppföljaren igen resten av denna onsdag. Riktigt grotta ner mig i mina härliga karaktärer. Kapitel för kapitel kommer sakta växa fram. När uppföljaren är färdig vet jag inte, så ni får allt ha lite dos tålamod tills dess.

Vad hittar ni på i december månad?

2 reaktioner till “Boksignering och julmarknad

  1. Tack Marie! Det här med marknadsföring är helt nytt för mig, så det måste jag öva mycket på. Men det var superkul både boksigneringen och julmarknaden i söndags. 🙂 Det kommer det bli mera av i framtiden, alldeles säkert. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s