Nya formaten är klara

Åh, jag kom hem från jobbet ikväll och hittade ett paket i min stora brevlåda. Försiktigt öppnade jag och fann min älskade debutbok i hårdband – kartonnage. Nu är samlingen större. Först ut häftade och eboken. Sedan mjukband och nu hårdband. Om ni ser två häftade böcker ute på nätbokhandeln är det just för att BOKINFO inte har formatet ”Mjukband” utan använder sig av häftade. Detta har jag fått information om via mail, så detta är fakta.

Så om några dagar kan ni även beställa hårdband på näthandeln och givetvis i min WEBSHOP ännu billigare än på nätet. Jag kommer inte att ha några böcker hemma till försäljning av dessa sista formaten. Utan endast den häftade första versionen till försäljning. Har nu cirka 60 böcker kvar av 300 stycken. Men de går åt försvinnande fort. Redan imorgon kommer minst 20 stycken att bli sålda, om inte flera. En läsare som redan köpt en bok från en signering ringde mig i eftermiddags och undrade om jag hade några böcker kvar. Hon kommer imorgon förmiddag onsdag och köper 3 stycken till julklappar.

Under onsdagseftermiddagen har jag ännu en boksignering att få möjligheten att träffa nya potentiella läsare. Torsdagens boksignering får jag tyvärr ställa in på grund av att jag behöver besöka min tandläkare. Förmodligen får jag dra ut en visdomstand då jag tappar en bit av hörnan, ett lite hål är där men det gör inte ont. Har mest problem med att äta, då jag får tugga på den andra sidan.

Så har ni inte köpt era julklappar ännu så passa på att köpa en feelgoodbok. Eboken kostar fortfarande 39 kr på nätet året ut. Och den laddas ner direkt ju.  Så har ni en mysig feelgood att njuta av under julhelgen. 

Hårdband

Nå, vad tycker ni?

Visst är den snygg! 🙂

6 reaktioner till “Nya formaten är klara

 1. Måste vara roligt att se sin bok i olika format! Hoppas många nappar på att ge bort en julklappsbok eller två, en present som räcker en stund 🙂

  Gillad av 1 person

  1. Marie, böckerna är jättefina och bara att få smeka handen över boken känns fantastiskt härligt! 🙂 Jag är så glad och tacksam över allt som hänt 2017 i skrivandets- och familjens tecken.

   Håll utkik under våren 2018 då kommer Jessica ut på ljud- och ebok på Storytel, Nextory m fl.

   Önskar dig en varm, skön God Jul och ett Gott Nytt År!

   Gillad av 1 person

   1. Kan tänka mig det! Kul med flera format.
    Ja, 2017 blev ett bra år. Nu får vi hoppas 2018 blir lika bra, eller ännu bättre 😉
    Detsamma 🙂

    Gillad av 1 person

 2. Vad härligt att du har sålt så många böcker. Grattis. Måste vara kul att ha så många olika format. Önskar dig en god jul och ett gott nytt (skriv)år.

  Gillad av 1 person

  1. Eva, du kan tro att jag är superglad över försäljningen. I eftermiddag har jag en boksignering, den sista innan jul. Hoppas på att slå rekordet från förra gången på 16 böcker, vi får se! 🙂

   Visst det är kanon att få ha flera olika format på debutboken. Provböckerna har jag hemma för att riktigt kunna ta in allt som hänt 2017. 🙂

   Önskar dig en varm, skön God Jul och ett Gott Nytt År!

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s