Hejdå 2017, välkommen 2018

Önskar er alla en god fortsättning på det nya året 2018.

Andra dagen på det nya året 2018 gör jag en summering av år 2017. Men först börjar jag med vad som väckte mig imorse. Ett pling från mobilen som ligger bredvid sängen. Det var från Jennie som recenserat min debutroman. Vad hon tyckte låter jag ej själv läsa på länken. Men jag är glad och nöjd med den! 🙂 Jennies boklista

 

Effektbild

Nu fortsätter jag med slutet istället det vill säga för decembermånad. Det har varit en supersuccé med min debutroman ”Livet blir aldrig som man tänkt”.

Pocketboken

Under både julmarknad och 5 boksigneringar har jag sålt hela 75 böcker. Detta är mer än jag någonsin kunnat drömma om. Men december visade sig vara en toppenmånad för boksigneringar. Har cirka 50 böcker kvar att sälja av mina 300 som jag beställde i första omgången. Så jag planerar in några nya boksigneringar i januari men var det blir får ni veta senare.

Boksingering hos ICA2 Julmarknad med Siw 3 december 2017

I november fick jag godkänt för momsregistrering av Skatteverket. 

I september månad släpptes feelgoodromanens först del i trilogin om Jessica Schöön på mitt egna nystartade Anemon Förlag. I Men det slutade inte med det, 2 veckor senare hörde Jessica Rudin på WAPI av sig och ville låsa några kapitel från romanen. Det fick hon mailat till sig. Några dagare senare signerade jag kontraktet på WAPI:s kontor i Malmö. Jag var strålande glad och nervös.

Jessica avtal 171011

 

I början av året bytte jag arbete till akutmottagningen i Lund, ett arbete som jag älskar och vill inte vara utan. Så nu jobbar jag med två saker som jag älskar dels som medicinsk sekreterare och dels som författare.

Till slut så skriver jag så mycket jag hinner och har lust på uppföljaren om Jessica Schöön mellan arbetspassen på akutmottagningen.

 

2 reaktioner till “Hejdå 2017, välkommen 2018

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s