Grovplanering för deadline

Är så himla glad nu ikväll. Har suttit och gjort en grovplanering för mitt råmanus. Som ni vet använder jag mig av Excel i min planering. Ett utomordentligt bra program som jag registrerar allt som har med min bok att göra.

Nu har jag lovat mig själv att mitt råmanuset ska vara klart V:35, sista veckan i augusti. Sedan får manuset vila i minst 4 veckor. Det är då jag åker på en välförtjänt solsemester med särbon i minst 14 dagar. Det gäller att planera väl.

Så räknat från januari – augusti är det 8 månader och jag ska skriva 2 kapitel/veckan, det vill säga 4 kapitel/månaden blir summan att jag är färdig V: 34 så jag har lite gott mått.  🙂

Något som slog mig nu är att jag ännu inte har kommit på någon titel till del 2. Öh, den måste också passa till del 1. Jaja, det får ligga till sig helt enkelt.

Igår började jag på kapitel 9, idag har jag skrivet det kapitlet klart. I runda slängar innehåller det kapitlet 915 ord, till och med fick jag dit en liten ”cliffhanger” i slutet.  🙂 Ibland så kommer man på något finurligt!

Vilket/vilka program använder ni för planering av era råmanus?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s