Nytt år och nya läsutmaningar!

Lördagmorgon! Är uppe tidigt för jag ska iväg och se på Disney on Ice med dottern och barnbarnen. Ska bli superkul. En gång åkte jag konståkning därav det extra roliga med att se på när dessa underbara människor åker skridskor. 🙂

Men tillbaks till dagens inlägg som handlar om böcker. Jag älskar böcker i alla former, inte minst ljudböcker för då kan jag både promenera eller ligga i soffan om jag har lust och lyssna. Fast det viktigaste med ljudböcker tycker jag är att RÖSTEN måste vara bra och behaglig att lyssna på.  Just nu lyssnar jag på ”Den röda adressboken” och läser eboken ”På andra sidan kärleken”, båda är bra böcker som jag kan rekommendera. Har ännu inte läst och lyssnat klart, men redan nu vet jag att de är bra.

Under 2018 hoppas jag att jag både läser och lyssnar på flera böcker än förra året. Men ibland räcker inte tiden till liksom. Håller för fullt på att skriva del 2 om Jessicas liv. Läsarna fullkomligt skriker efter den.  Det är fantastiskt. Och om ni inte har hunnit läsa första delen än finns den att köpa här på min WEBSHOP till ett billigare pris än Bokus och Adlibris. Om ni bestämmer er för att vänta kommer feelgoodromanen ut på Storytel och Nextory med flera under våren 2018. Ladda ner och läs eller lyssna för det ska jag göra. Ha en härlig lördag!

 

Hårdband

10 reaktioner till “Nytt år och nya läsutmaningar!

 1. Vad roligt med Disney idag! Håller med om att rösten är väldigt viktig för uppläsning. Har bara lyssnat på En man som heter Ove och jag ogillade uppläsningen/uppläsaren så mycket att jag lät bli att lyssna klart. Blev till att läsa istället. Och det fungerade som vanligt utmärkt. 😉

  Gillad av 1 person

  1. Disney on ice var trevligt och barnbarn och dotter är med hem. De tittar på film på Netflix och jag ska ha skrivstund innan middagen ska lagas. Jag behöver en liten stund för mig själv! Jag hoppas du ska tycka om min uppläsare. Ännu vet jag inte vem det blir men berättar när jag får veta. 🙂

   Gillad av 1 person

 2. Jag är själv nyfiken på ”Den röda adressboken” och ser fram emot att ta del av vad du tycker om boken. Det här med ljudböcker går i vågor för mig och just nu kan jag inte komma till ro med att lyssna på dem. Det lättaste för mig är att läsa med ögonen, då jag kan fokusera på texten på ett annat sätt. Grattis till framgångarna med böckerna! Två frågor:

  1) Läser du ”bara” feelgoodromaner eller kan du även bli inspirerad av andra genrer?
  2) Vilken tycker du är den bästa feelgoodromanen någonsin? (Tar tacksamt emot boktips.)

  Gillad av 1 person

  1. Just *Den röda adressboken* är intressant att lyssna på. Hon går igenom varje bokstav i adressboken och sedan berättas en kort historia om relationen till den personen. En annorlunda bok ur den synpunkten. Värd att lyssna/läsa.

   1. Läser mest feelgood/romance romaner. Ibland med inslag av spänning som Nora Roberts.
   2. Här måste jag svara *Livet blir aldrig som jag tänkt* av mig själv. Klicka in på länken i menyn och läsa två kapitel ur smakprov. På länken Webshop köper du feelgoodromane allra billigast. Efter den kommer Lucy Dillons bok *Ensamma hjärtan och hemlösa hundar* Jag fullkomligen älskade denna bok och har läst några av hennes andra, dock inte de två senaste.

   Gillad av 1 person

   1. Tack för att du tog dig tid att svara! 💖 Jag ska ta en titt på din bok. Nora Robert tycker jag mycket om. Framför allt hennes böcker med magiska och mytiska inslag, som Nyckeltrilogin. Just nu förkovrar jag mig i Tolkiens fantasyvärld Midgård. Det är fantastiskt att få upptäcka tonårens favoriter på nytt och inse att man kanske, kanske tycker ännu mera om dem nu.

    Gillad av 1 person

 3. Åh, tack själv för att du ska ta en titt på min lilla älskling – Livet blir aldrig som man tänkt! ❤
  Den känns verkligen som ens käraste när det har tagit drygt fyra år att skriva, redigera och producera till en färdig bok. Vägen har varit lång men så mycket värt det. Läs gärna romanen och jag tar tacksamt emot några raders recension. Uppe i menyn hittar du knappen *Recensioner* Där har jag lagt in alla som jag har fått. Kika gärna in i Webshopen också för att handla till ett billigare pris! Och visst är det så, att man uppskattar böckerna ännu mera nu när man är äldre. 🙂

  Gilla

 4. Även jag ääääälskar böcker, samtidigt som jag faktiskt har pappersboken allra närmast mitt hjärta. Ljudböcker ”orkar jag inte” lyssna till, det blir för segt för mig på något vis, lyckas inte hålla fokus (lyssnar enormt mycket på podcasts dock, men de är ju skapta för att lyssnas till), och böcker kör jag på semestern när jag inte vill släpa med en massa böcker. Häftigt hur vi alla hittar det sätt som funkar bäst för oss själva!

  Gillad av 1 person

 5. Ja, om jag ska vara ärlig så gillar jag också mest pappersbok, därefter ebok och ljudbok. Jag lyssnar på en bok när jag åker till jobbet och vid promenader. Att blanda i en skön mix är fantastiskt.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s