Skönt med ledighet!

Härliga fredag som kommit och som jag har njutit av sovmorgonen. 🙂 Är ledig imorgon lördag med och ska tillbringa den med min älskling.

Idag har jag fått mitt allra första utlåtande och feedback av min manuscoach på min dramaturgi och de fem första kapitlen. Detta ska jag snart hugga tag i. Men efter att ha läst igenom utlåtandet så är det många bra saker. Det blir en del ändringar kan jag lova, allt för att höja späningen i Jessicas liv.

Har också börjat skriva på kapitel tretton. Är på väg med stormsteg mot 25 % av romanen del 2. Men snart behöver jag stanna upp och redigera de första fem kapitlen utifrån manuscoachens utlåtande.

En annan passion jag har förutom att skriva, läsa är att se på Netflix. De senaste veckorna har jag sett en spansk serie VELVET.  Här kommer två videosnuttar som ett smakprov. Och har ni Netflix  och tycker om mode, kärlek och intriger så är detta en serie för er.

 

Om ni inte har lästa min debutroman *Livet blir aldrig som man tänkt* än så skynda er att göra det innan del 2 släpps i början av nästa år. Billigaste priset hittar ni HÄR

 

6 reaktioner till “Skönt med ledighet!

  1. ÅH! Underbart vara igång med manuset som du är. HEJA HEJA! (och tack för TV-tips. Vet inte om jag vågar börjar titta, kan bli som besatt av TV-serier …)

    Gillad av 1 person

    1. Manuscoachen ger dig feedback på din text och skriver kommentarer i texten word dokument som jag skriver min bok i. Sedan får jag ett utlåtande också vad som är bra, mindre bra och så ger hon fina tydliga exempel. Jag har fått en kanon manuscoach som gått i Ann Ljungbergs lektörskola. Det kostar en startavgift och några hundra kronor varje gång jag skickar 20 sidor för feedback. Men detta är vår uppgörelse. Varje författare får göra sin uppgörelse med lektören. Men jag är supernöjd efter mitt första utlåtande och har en hel del att arbeta med. Är du intresserad så sök efter Ann Ljungbergs lektörelever. Eller så kan jag höra med min om hon tar flera nu.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s