Ljudboken är på gång!

Äntligen kan jag berätta för er att både ljudboken och eboken av WAPI kommer släppas den 22 maj 2018 på Storytel, Nextory med flera. Det är Nina C. Gyllensköld som är inläsaren, detta kommer bli så bra!

Har lyssnat på Ninas röst på annan ljudbok och den är perfekt till min trilogi om Jessica Schöön. Så håll utkik runt datumet för att ladda ner och läsa eller lyssna på historien om Jessica Schöön.

Om ni undrar vem som har gjort det fantastiska ljudboksomslaget, så är det…*trumvirvel* den fantastiska*trumvirvel* Mia Fallby på M-dsign

Ljudbok wapi2

Som ni säkert läst har jag legat däckad i influensan i en veckas tid, men är stadigt på bättringsvägen. Ska jobba imorgonkväll på akuten och hoppas det inte blir alltför stressigt bara. Och att jag ska orka med!

min semestervecka hade jag planerat att skriva ett par kapitel till på andra delen, innan influensan bestämde sig för att anfalla mig. Så ni förstår säkert att det blev inte mycket skrivet. Men ofta blir det inte som man tänkt, eller hur? Men det kommer flera dagar att skriva på. Först ska jag bli helt frisk!

16 reaktioner till “Ljudboken är på gång!

 1. Nu har jag skrivit upp releasedatumet. Perfekt när jag måste ha något i öronen när jag åker tåg. Verkar vara en intressant och djup berättelse.

  Gillad av 1 person

  1. Åh,så glad jag blir. Jag hoppas du ska tycka om historien lika mycket som jag gör. Just nu håller jag på att skriva andra delen om Jessica Schöön och det är fantastiskt roligt.

   Gilla

   1. Ja det ska bli intressant att lyssna på den. Härligt att du redan är igång med en uppföljare 🙂

    Gilla

 2. Måste kännas obeskrivligt roligt när det går så bra för ens små skötebarn. Grattis till framgångarna och hoppas ljudboken kommer uppskattas av lyssnarna. Jag håller med dig: omslaget är fantastiskt. Lycka till!

  Gillad av 1 person

  1. Tack Sandra! Lyckan går inte att beskriva. Men dagen jag signerade avtalet med WAPI var bäst hittills. Nu ser jag fram emot med darrande spänning på att höra hur just mina egna skrivna ord låter i öronen. Omslaget är underbart. Snart är det dags att tänka på nästa omslag till andra delen om Jessica Schöön.

   Gilla

   1. Din formgivare hittar garanterat en lösning som både passar och matchar så serien blir enhetlig 🙂

    Gillad av 1 person

 3. Jag är ingen lyssnare av ljudböcker, men är glad för att det är ett medium som finns och som många uppskattar, så grattis, roligt med egen ljudbok också ju!

  Gilla

  1. Ljudböcker är himla bekvämt att lyssna på när man är ute och promenerar eller åker bussen till jobbet. Hemma föredrar jag att läsa fysiska böcker eller eböcker i Ipaden. Min roman kommer ut i både ljudbok och ebok, det är bara att välja vad man föredrar. Jag kan berätta att det är helt fantastisk roligt att släppa en bok och sedan får möjligheten att lyssna på sin egen ljudbok. Känslan är svår att beskriva men den är härlig!

   Gilla

   1. Jag lyssnar mycket jag med, men väljer poddar, som det finns en salig uppsjö av, så jag har alltid något lyssningsvärt i lurarna när jag så önskar!

    Gilla

  1. Tack! Jag är på bättringsvägen och har börjat jobba igen. Dock är jag förkyld med hosta fortfarande, men det är bara att gilla läget. Jag hoppas du vill lyssna på min ljudbok när den kommer den 22/5-2018. 🙂

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s