Äntligen tuffar det framåt!

Tisdag förmiddag och jag är ledig från jobbet idag med. Har satt mig vid datorn och precis avklarat frukosten.  Jag gör ett försök att bena upp allting som händer omkring mig just nu.

 1. Titeln är spikad till andra delen om Jessica Schöön. Skönt! Det har varit en hängande fråga i flera månader, men under tiden jag skriver på råmanuset föddes den liksom. Ingen är gladare än jag.
 2. Igår fick jag ett mail från min formgivare Mia Fallby på M-dsign om förslag till omslag. Jag fastnade för nummer 1 även denna gången. Ett fantastiskt vackert omslag, men jag kan inte avslöja något ännu. Men det är på gång!
 3. Aktuellt är nu också att första delen släpps som ljudbok på Storytel, Nextory den 22/5-2018. Lägg det datumet på minnet.
 4. Aktuellt är att jag också medverkar i en antologi som släpps i maj 2018. Alltså mycket roliga saker som händer i maj månad.

 

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

Sist men inte minst så fortsätter jag under tiden med att skriva på råmanuset, idag är det kapitel 19 som ska skrivas. Snart är det 50 % uppnått vilket är mitt mål i mars månad.

Önskar er alla en glad påsk!

paskagg_samlingsbild10_144118040

12 reaktioner till “Äntligen tuffar det framåt!

  1. Tack Charlotte! Ja, det är verkligen superkul att se fram emot sin första ljudbok. Åh, jag kommer säkerligen vara den första som lyssnar på den. 🙂 Målet är 50 % av råmanuset ska vara skrivet. Men jag skriver hela kvällen och så på fredag och söndag ska det hamras på tangenterna. 🙂

   Gillad av 1 person

 1. Tack Cathrin! Ja, jag solar mig i väntan på stora saker. Det är superspännande att min första debutroman blir ljudbok som är så poppis numera. Dessutom har jag kontrakt på hela serien, vilket innebär att alla tre romaner blir ljudböcker. Hurra! 🙂

  Gilla

  1. Hej LS! Jätteroligt att du hittade hit till min blogg. Är du intresserad av att läsa min bok, så har jag ett litet lager hemma. Fyll bara i en beställning så signerar jag den och skickar hem till dig.

   Jag hoppas du hittar mycket läsvärda texter på bloggen. Är du också en skrivande person?

   Glad Påsk ❤

   Gilla

  1. Hej Joanna! Så roligt att du hittat till min blogg. Idag har jag fått två nya och trevliga läsare. Är du också intresserad av min debutroman så fyll gärna i ett beställningsformulär, jag signerar och skickar hem boken till dig. Och vill du fråga mig något som har med skrivande att göra kan du maila mig på anethe17@hotmail och jag hjälper gärna till så gott jag kan.

   Glad Påsk ❤

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s