Nya bokade signeringar på gång…

Måndag igen och ny vecka är här. Igår mådde jag inte alls bra på morgonen, var fruktansvärt yr och låg till sängs det mesta av dagen. Fick tyvärr stanna hemma från jobbet med. Men idag mår jag mycket bättre igen, tack och lov! 🙂

Tittar ut i min trädgård och ser krokusen utslagen och fin, vårsolen skiner mellan molnen. Inatt har det regnat med. Tänk vad lite sol och regn kan åstadkomma med naturen. Min häck runt trädgården var i förra veckan brun, nu är det full av gröna blad och om någon vecka kan man inte ens se igenom den. Det är underbart! 🙂

 

Krokus i rabatten

Under förmiddagen har jag både ringt och mailat runt efter boksigneringar. YES! Jag fick napp direkt här i Lund i en butik. Nu inväntar jag några mail också. Ska ringa/maila några butiker till under dagen.

I eftermiddag blir det till att sitta ute i uterummet och fortsätta skriva på andra delen i min trilogi.  Det går sakta framåt och det är mycket att tänka på såsom fördjupning av karaktärerna, intressanta händelser, vem älskar vem, ja ni ser själva hur mycket man ska fundera över.

Planerar också synopsen för den tredje och avslutande delen i trilogin om Jessica Schöön. Hur ska hela historien fortsätta i tredje delen och hur ska slutet bli. Ja, det får ni faktiskt vänta med. Inte ens jag själv vet detta ännu!

Nu är det mycket på gång också och att se fram emot. Min ljudbok släpps med Viktoria Flodström den 22/5 på WAPI. Se under aktuellt!

En annan nyhet är att pocketboken *Livet blir aldrig som man tänkt* släpps både ute i butikerna och i näthandeln framöver.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s