Glad sommar!

Godmorgon härliga onsdag och med några dagars ledighet nu. Så skönt det är att vara ledig. Dessa dagar kommer fyllas mycket av att skriva och planera, men också av skolavslutningar, då mitt barnbarn Vera slutar tredje klass och bonusdottern Sofias tar studenten på fredag. Det kommer bli en härlig blandning med god mat, vänner och familjens sällskap.

Var rädda om er och varandra! Kram ❤️

Jag vill också tacka för att ha legat på Storytels topplista i drygt 3 veckor, fantastiskt. Jag måste nog ändå ha skrivet en bra roman trots allt!

Nu vill jag passa på att önska er en trevlig sommar med sol och bad! Själv ska jag jobba både på akuten hela sommaren och dels försöka skriva klart andra delen i trilogin om Jessica Schöön under semestern på Mallorca. Ni vill väl höra den spännande fortsättningen?

Glad sommar ❤️☀️🌺⭐️🙏🥂💐🎉🎂

Topplistan på Storytel

8 reaktioner till “Glad sommar!

  1. Anna, jätteroligt att du uppskattade min debutroman. Men som du själv vet tar det tid att skriva en bok, även om andra boken går fortare. Jobba nu heltid igen från nästa vecka och hoppas att råmanuset ska vara klart i oktober efter Mallorcaresan. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s