Njuter av min sommarsemester …

Fredagförmiddag och snart är min första semestervecka slut. Jag har hunnit med så mycket på endast 4 dagar. Skrivet 3 kapitel. Städat hemmet och förrådet. Igår hämtade jag Vera och Adrian på deras olika fritids och var en stund på lekplatsen. Tänk att få mera tid att umgås med barnbarnen är underbart.

Nu på tidiga morgonkvisten har jag suttit och pusslat ihop de sista 6 kapitlen som nu blivit 7. Jag var helt enkelt tvungen att lägga dit ett kapitel till för att få ett bättre flyt på historien.

Idag har jag ännu en boksignering som ni är välkomna till kl 14:30 på ICA Norra Fäladen i Lund om ni har vägarna förbi. Efter den har jag paus till framåt november-december. Vera står på tur att bli hämtad för att sova hos mig i helgen. Det var ett bra tag sedan och det ska bli kul. Det blir ett restaurangbesök ikväll och imorgon lördag ska vi baka pepparkaksmuffins – som doftar så gott i hela köket. Sedan får hon bestämma fritt hos mormor! 🙂

Om exakt en vecka reser vi till Cala dÒr på Mallorca i 14 dagar. En av de vackraste platser jag besökt och det ska bli underbart att få komma dit igen. Nu i helgen ska vi planera aktiviteter och givetvis mina 4 timmars skrivtid dagligen om jag ska bli klar med 7 kapitel. Det blir att jag sätter klockan på 6 på morgonen, så kan maken sova lite längre. Jag fullkomligen älskar att vara uppe tidigt på sommarmorgnarna. 🙂 Det gör mig lycklig!

Cala dor

Här var förra gången vi var där på semester för cirka 5 år sedan, mycket har hänt sedan den gången.

Thomas+ Anethe Cala dÒr

Hasta la vista!

2 reaktioner till “Njuter av min sommarsemester …

    1. Det ska bli superskönt. Endast några dagar kvar här hemma i Sverige, sedan underbara Mallorca i 14 dagar. Råmanuset ska skrivas klart, har sju kapitel kvar att skriva. 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s