Mallorca semester!

Nu är det länge sedan sist jag skrev. Börjar med att skriva ett blogginlägg för att berätta för er hur härligt jag har det på min Mallorcasemester. Efter frukosten runt kl 10-tiden såg jag en grandioso hibiskusbuske och kände ett sug efter att fotografera dessa varmröda blommor.  Tror faktiskt att jag ska göra en tavla genom att skriva ut bilden på en färgskrivare och köpa en snygg tavelram.

Hibiskusblomma
Varmröd hibiskusblomma Cala dÒr

Idag onsdag 26/9 är vädret är molnigt och ett perfekt väder att skriva och läsa i. Med mannen i mitt liv vid min sida bokstavligt talat så sover han gott nu efter en stunds läsning.  Skönt att ta en siesta!

Molnigt väder idag
Nyss taget foto kl 13:00, cirka 24 grader.

Jag och min man Thomas är nu inne på den femte dagen på härliga ön. Det har varit sköna, lata dagar med sol och bad samt promenader. Bara det att vi har semester hela nästa vecka också är bara så underbart skönt.

Mojito
Läskande mojito supergod.

Goda måltider med cerveza och Cuba Libre på kvällarna. Lite salongsberusning känns väldigt avslappnande i kropp och själ – mer än man tror. Längtar dock efter paella som min man inte tycker om – önskar man kunde beställa för en person, men tror inte restaurangerna går med på det.

Boksignering
Boksignering

Igårförmiddag satt jag i lobbyn och skrev på råmanuset ett par timmar och under den tiden sålde jag en bok. Yeaaa! Har sålt två böcker nu under dessa fem dagarna. Här är en hel del svenskar på hotellet, men jag undrar om de är rädda för att komma fram och prata med mig – för tittar det gör dem när jag sitter och skriver på min laptop.

Nu ska jag ha en kort skrivpass innan vi går ner till affärerna och restaurangen. Det blir en senare lunch och lite besök i butikerna. Det fläktar på bra och är magert med sol idag. Ganska skönt faktiskt så får huden en dags vila från de starka solstrålarna.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s