Sista dagen på Mallorcasemestern!

Fredagen den 5/10 och sista semesterdagen på underbara och soliga Mallorca. Kan bara säga att åka på en kombinerad skriv- och semesterresa är toppen. Jag har skrivet sju kapitel (7898 ord) på 12 dagar. Det tycker jag är himla bra gjort. Faktiskt så är det mycket mer inspirerande att resa bort utomlands och skriva – kanske därför författare gör detta. Under semestern så är det en del *måste* faktorer som elimineras och ger utrymme för mer egentid. Det kompletta råmanuset ligger på 82,122 ord, drygt 12,000 ord mer än första delen.

Igårmorse kl. 07:30 satte jag sista punkten för *Drömlivet i Toscana* efter femton månaders skrivande, varenda dag har jag levt med dessa karaktärer som jag har kommit att tycka mycket om särskilt Jessica som är huvudpersonen i trilogin. Redan nu vet jag det kommer kännas mycket svårt att skiljas från henne när jag så småningom börjar sätta mig ner och skriva sista och tredje delen. Jag har hela tiden haft det klart för mig att det ska vara en trilogi, men om…läsarna vill fortsätta läsa om Jessica och hennes vänner kan jag absolut tänka mig en fortsättning på historien. 🙂

Sist två bilder från igårkväll, sista kvällen på hotellet då vi firade vår härliga semester varit superskön och att råmanuset blivit klart, till och med före min egna deadline! 🙂

 

Sista kvällen 4/10 på Sunprime Monsuau

Klockan 22:15 startar flyget mot Köpenhamns flygplats och landar 01:15. Vi kommer hem mitt i natten så lördagförmiddagen blir nog till att sova ut ordentligt.

Hasta la vista Mallorca!

2 reaktioner till “Sista dagen på Mallorcasemestern!

  1. Kan knappt bärga mej innan jag ska läsa din första bok. Vill egentligen bara kasta mej över den redan nu, men jag ska försöka hejda mej. Tusen tack!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s