Efteråt…

Jisses, vad tiden rusar iväg. Nu är jag inne på tredje veckan på arbetet efter sommarsemestern på Mallorca, som förövrigt känns väldigt avlägsen. Dagarna försvinner en efter en och idag är det den förste november. Hösten försvann lika fort som våren och nu är vintern här och julen väntar runt knuten. Det är kallt och blåsigt på morgnarna när man ska iväg till jobbet och jag önskar allra mest att jag fick stanna hemma och jobba med mitt råmanus och pyssla med hemmet.

Råmanuset har vilat i tre veckor och får vila några veckor till, men under tiden ägnar jag mig åt min manuscoach utlåtande och kommentarer att kopiera in. Jag har nämligen tänkt att jag ska spara varenda en version från råmanuset med inklistrade kommentarer till den absolut sista versionen med redigeringen av det slutgiltiga manuset på andra delen.

Till helgen är jag helt ledig från allt utom mitt råmanus. Jag ska fortsätta med att kopiera in kommentarerna, fortsätta på synopsen för bok 3. Till sist ska jag göra fint i mitt uterum inför vintern och hänga upp ljusslingan virad runt den långa gardinstången.  Njuta med en kopp te och ljuset som lyser i kvällsmörkret från uterummet. Känna hur lugnet sprider sig under en hel ledig helg som väntar på mig.

Hittade en fin vinterbild som jag också dekorerar bloggens första sida med.

Vad ska ni hitta på i helgen som kommer?

Julbild1

2 reaktioner till “Efteråt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s