Redigering pågår…

Äntligen ledig från jobbet i två dagar och kan åter gå in i redigeringsbubblan. Morgonen började tidigt och jag var ännu trött, så jag unnade mig att se en film på Netflix medan jag låg kvar i sängen.

Så skönt det är att bara ta det lugnt. Inte stressa iväg någonstans.

Sedan blev det en dusch och frukosten serverade jag sidan om min schäslong som jag ofta sitter i och det var klockan 10:30 och fortfarande nu kl 13:25 dricker jag fortfarande mitt kaffe och äter det sista knäckebrödet.  Så alltså mellan de här klockslagen var jag helt upptagen av mitt manus. Jag gick tillbaka några kapitel, skrev dit ny text och några nya dialoger. Strök någon mening och ändrade någons meny. Läste igenom tre kapitel supernoga.

Hur är detta möjligt att det tar tre timmar?

Toscana

Nu fortsätter jag redigeringen under eftermiddagen på de nästkommande kapitlen med stor glädje. Visst är det jobbigt att redigera det sticker jag inte under stol med, men det är så roligt att se hur texten bara blir bättre och bättre. Samtidigt ser jag Toscana framför mig där jag semestrat ett par gånger. Det är en ljuvlig och alldeles underbar plats på jorden.

Är ni intresserade av att förhandsboka ett exemplar av ”Drömlivet i Toscana”  går ni in på den här länken. Beställning

2 reaktioner till “Redigering pågår…

  1. Känner så väl igen mig i att redigeringen tar tid. Men desto fler redigeringsrundor som görs desto mindre att redigera per tillfälle och till sist sitter det ju. 😉 Tills någon -typ en lektör – påpekar vad som kan bli ännu bättre. 😀 Hoppas du haft några goa redigeringsdagar.

    Gillad av 1 person

    1. Det är just efter lektörens utlåtande och kommentarer i texten jag håller på att redigera. 🙂 Visst är det så att manuset blir bättre och bättre. Idag och imorgon fortsätter redigeringsarbetet. 🙂

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s