Drömlivet i Toscana är helt klar!

Wow! Vilken hektisk vecka denna har varit. Textinlagan är helt klar och omslaget är superfint. Hela boken kommer att bli underbar i soft-touch laminering. Jag litar 100 % på  min formgivare Mia Fallby på m-dsign som verkligen rekommenderade denna typ av omslag. Det blir ett superfint danskt band med flikar att läsa om mig författaren bland annat.

Så vad ska jag hitta på nu?

Först ska jag planera in min bokrealese som äger rum den 3/8 men också en bokrelease speciellt för mina grannar i området där jag bor.

Det blir ett antal inbokade signeringar i augusti och september och ett författaruppdrag som är inbokat sedan länge. Jag börjar även ett nytt arbete den 12/8 på Kvinnokliniken, Förlossningen som ska bli väldigt roligt. Efter septembermånad tar jag det lugnare. Då ska jag påbörja den tredje och sista delen i trilogin om Jessica Schöön!

3D_Dromlivet-i-ToscanaNi som förhandsbeställt och betalt får givetvis era böcker före alla andra hemskickade eller via mig personligen. I nätbokhandeln kan man köpa romanen tidigast från den 15/8.

Ni som vill köpa ett signerat ex av romanen kan mejla mig på anethe17@hotmail.com

Här kan ni köpa mina böcker:

Adlibris

Bokus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s