Bokmässan utan mig!

Söndag idag och jag möts av bilder från sociala medier om trevliga möten mellan läsarna och författarna och tänker på vad jag har missat.  Med tanke på att jag nyligen släppte romanen Drömlivet i Toscana – feelgood och alldeles pinfärska TABU -erotiska noveller borde jag ha varit där, men det är jag inte 😦

tabu_omslag_400

PS! Min novell heter WILD CARD

Anledningen till detta är att jag har bytt arbete och det tar både tid och energi från mig. Jag har nu arbetat sex veckor på förlossningen och har kommit in i de flesta arbetsuppgifterna och trivs bra. Men det är ändå något som lockar ännu mera och det är såklart att skriva böcker. Så jag har bestämt mig för att gå ner i arbetstid i början av nästa år 2020 i januari på 90%. Arbeta fyra dagar och ledig tre dagar i veckan. Det tror jag blir det optimala för mig.

Så nu kan jag berätta att jag äntligen har kommit igång riktigt bra med att skriva på tredje och sista delen av trilogin som ännu inte har fått någon titel. Det kommer att ta tid så räkna inte med att den blir klar nästa år. Samtidigt skriver jag på en historisk romantisk roman som jag har stora planer på att skicka till ett förlag. Jag har ju inte testat det förut men tanken är att jag ska skriva en bra pitch och med ett bra första kapitel och skicka iväg.

Hoppas att ni som varit på Bokmässan haft det riktigt kul. Nästa år 2020 är det min tur att åka tid – för första gången i mitt liv. Och vem vet kanske har jag ett förlagskontrakt påskrivet för min historiska romantiska roman.

Önskar er en härlig och skön söndag! 🙂

En lista på alla novellvinnarna kan ni läsa här

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s