God fortsättning & Gott Nytt År!

Idag är det annandag jul och jag sitter i min schäslong och jobbar både med mitt skriveri och stickar ett par handledsvärmare. Att sticka och virka är en hobby som jag hade för över 10 år sedan, och som jag nu tagit upp igen. Det är kul och samtidigt perfekt när man lyssnar på en ljudbok.

Det har varit en lugn och skön jul tillsammans med Thomas min särbo. Mina barn och barnbarn träffade jag innan julafton och åt julbord på IKEA. Imorgon fredag åker jag till Ängelholm till min äldsta son och två barnbarn. Antonio fyller 14 år. Jag förstår inte vart tiden flyger hän någonstans.

Jag har valt att fira julen ensam med min man för jag behöver lugn och ro för att kunna återhämta mig och fylla på nya resurser. Det har varit en hektiskt höst med boksläpp och med att byta arbete och komma in i de nya rutinerna. Lära känna nya arbetskamrater och så vidare. Ni vet säkert hur himla jobbigt det är och detta var absolut sista gången har jag bestämt mig för. Nu stannar jag på förlossningen tills jag går i pension och kanske kan det redan bli om ett 3-4 år.

Här nedan ser ni ett fång av recensioner som jag sparat från sociala media på mina två feelgoodromaner Livet blir aldrig som man tänkt och Drömlivet i Toscana. Jag är oändligt tacksam över dessa fina recensioner och vill därför spara dem så att jag kan ta fram och läsa dem igen när jag behöver det som bäst.

2019 har varit ett bra år för mitt författarskap. I augusti släpptes både Drömlivet i Toscana som danskt band, ebok och ljudbok. IMG_2551

I september på Bokmässan släpptes min första erotiska novell Wild Card i antologin TABU. Jag fick smak för att skriva erotik  och det var så roligt så att jag kommer att fortsätta med detta. Redan nu strukturerar jag upp en serie tillsammans med Melissa huvudkaraktären i novellen i TABU där novellen kommer att få ett nytt namn och jag kommer att skriva under en pseudonym i ett stort internationellt förlag om allt går vägen. Så håll tummarna för mig för under januari månad får jag ett besked. ❤️❤️❤️

 

tabu_omslag_400

Året 2020 kommer jag inte att släppa någon roman men jag kommer att delta som författare för första gången på Bokmässan i Göteborg fredag 25/9 och lördag 26/9. Hoppas ni kommer dit till egenutgivarnas bord och hälsa på mig och de andra författarna.

Men jag kommer att skriva på manus 3 som är den tredje och sista delen i trilogin om Jessica Schöön, det kommer bli ett megastort jobb att knyta ihop säcken.  Men på något sätt når man alltid fram, inte sant?

Jag kommer också att skriva på mitt historiska romantiska manus nummer 4 som kommer att bli en julroman. Så jag har massor att göra och behöver aldrig bli sysslolös. Att skriva är för mig som att andas. Det måste finnas i mitt liv varje dag.

Det kommer dessutom bli en kombinerad resa och research till Kroatien runt med Dubrovnik i slutet på augusti i hela 13 dagar. Jag och Thomas har inte rest tillsammans sedan på 2 år, så det ska bli underbart att få resa igen med honom och med Scandoramas komfortabla bussar.

Med andra ord har jag så mycket att se fram emot 2020. ❤️❤️❤️

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s