Baksidestexten del 3

Nu äntligen får jag presentera baksidestexten för den tredje och sista delen i Jessica Schöön trilogin.

Jessica har under de senaste tre åren upplevt vad många kanske aldrig upplever under en livstid. Med arvet uppfyller hon drömmen om att starta eget. Hon kämpar emot känslorna för Adrian för att lägga all fokus på Alicia. Men kommer hon lyckas avstå Adrian?

Annica kanske får svaren hon så hett önskar från brevbunten som anländer. Hennes hjärta brinner för de hemlösa och den gamla skolan som behöver en uppfräschning. Möjligtvis kan hennes arvspengar komma till nytta?

Anna bor tillsammans med ungdomskärleken Mattias och Christoffer. Hennes blodsjukdom har stabiliserats och hon kan äntligen se framåt. Hon vill flytta, en nystart. Men hur ska hon få Mattias med på noterna?

Kerstin lyckas hitta ungdomskärleken Angelo i Toscana. Ska Kerstin stanna kvar i Göteborg? Eller ska hon våga satsa på ett liv på ålderns höst tillsammans med Angelo?

De fyra kvinnorna söker alla efter en mening med livet när de förlorat fotfästet. På vägen dit korsas deras väg och en härlig gemenskap uppstår och band knyts.

Efter framgångarna med Livet blir aldrig som man tänkt och Drömlivet i Toscana visar författaren återigen att hon skriver svensk feelgood när den är som bäst.