Om mig

Välkomna hit!

Jag föddes 1963 i Malmö stad och växte upp i en storstad med min familj, närmare bestämt i stadsdelen Rosengård. Min barndom var lycklig som jag minns den. Skolan tyckte jag om och speciellt rättstavning. Redan som liten satt jag och skrev i skrivboken bokstäver i skrivstil och bokstäverna skulle skrivas innanför linjerna, annars fick jag sudda. Både grundskolan och gymnasiet (kontor & distribution och vårdlinjen) Det var då mitt skrivintresse började brinna.

anethe-1-ar

Anethe 1 år

 

Nu som vuxen brinner mitt intresse för skrivandet ännu mer. En eld som aldrig vill slockna. När barnen flyttat ut fanns mera tid till att ta tag i min författardröm igen. Jag gick en kreativ skrivutbildning på Österlens Folkhögskola och Författarkurs Jorun Modèns, tre stycken. Jag har samlat på mig genom utbildningarna min verktygslåda som jag arbetar med ständigt. Men jag lär mig om skrivandet varenda dag genom mina författarvänner och grupper på facebook, sist men inte minst genom hårt arbete med min första feelgood-roman.

 

Jag i Malmö 21 maj 2018

Anethe 53 år

Författar-kursintygen för den kreativa utbildningen på Österlens Folkhögskola.

 

 

 

Kursintygen till Jorun Modèns skrivkurser första, andra och tredje kursen.

 

 

 

 

 

Min författardröm har gått i uppfyllelse den 11 oktober 2017 då jag signerade avtal med Word Audio Publishing International. 🧡🧡🧡

Namnteckning på avtal

3D bild bokomslag

 

 

LOGO_Anemon_forlag_RGB

 

Fina Jessica Rudin på WAPI och jag poserar framför kameran när första avtalet är påskrivet. Jag är överlycklig och lyckan står skrivet över hela mitt ansikte. 🧡🧡🧡

22426649_10155436906538961_5472535382054826413_o

 

Nu har jag äntligen tagit tag i att gå till en riktigt fotograf den 29/1-2019 och jag är 55 år och ta författarbilder. Jag fick sju bilder och är supernöjd med alla bilderna jag har valt.

Anethe_3_webb

Anethe_14_webb

Här visas det allra nyaste avtalet med WAPI för Drömlivet i Toscana, som jag är väldigt glad över. 🧡🧡🧡
avtalet med WAPI för Drömlivet i Toscana

 

Den 3/8-2019 släpptes andra delen och fortsättningen om Jessica Schöön som heter ”Drömlivet i Toscana”. Som har fått fantastiska recensioner.

02_cover_Dromlivet_cover

Och idag den 25/10-2019 får jag detta svar från Jessica Rudin på mitt inlägg på facebook. Den meningen peppar mig så oerhört mycket och kommer att ta mig hela vägen till mitt drömförlag som är Norstedt.

Jessica Rudin

Här hos Jorun Modèns författarkurser på Walk of fame finns alla som blivit utgivna! Gå gärna in och titta.