Aktuellt

Varmt Välkomna på julsignering!

Först ut på julsignering blir fredagen den 29/11 mellan kl 16-19 finns jag på plats på ICA Linero och signerar min senaste Drömlivet i Toscana och även första delen Livet blir aldrig som man tänkt. Julpriser endast då!

Relaterad bild


Julen brusar fram med stormsteg och det ska bli fantastiskt kul att få träffa så många som möjligt och prata några ord med er.

Tillsammans med Siw som säljer sitt fantastiska hantverk får ni också möjligheten att köpa mina böcker på Jul på slottet i Malmö.

Så passa på att köpa era julklappar på julmarknaden.

Varmt välkomna dit den 1 december kl 10-17. ❄️❄️❄️❄️❄️❄️

Jul på slottet Malmö 2019

 


Min första radiointervju och författarkväll i Ronneby.

När jag var på väg till Ronneby den 2 oktober 2019  för en författarkväll på Ellens bokcafè så blir det tågstrul och jag fastnar i Kristianstad. På tågfärden fick jag telefonsamtal om att radiointervjun kommer att ske klockan 17:08 och jag ska bli uppringd då. Precis vid den tiden befinner jag mig utanför stationen i Kristianstad och står och väntar på ersättningsbuss till Ronneby och blir uppringd av P4 Blekinge och här kan ni lyssna på själva intervjun.

Radiointervjun i P4 Blekinge

Ni får spola fram till 2:11:45 där kommer min intervju. 💜

P4 Blekinge Charlotte och Linn

Charlotte och Linn från radio, vet ej vem som är Charlotte, men Charlotte var supertrevlig att jobba med under direktsändningen.

Väl framme i Ronneby blir jag hämtad av en trevlig kvinna vid namn Heleena. Nästan alla lyssnare är kvar och förväntansfulla ansikten skiner upp när jag går in genom dörren med två väskor proppfulla med böcker för signeringen. Under den långa färden har jag hunnit med både att förbereda mig inför att prata och som min nyss hört en radiointervju. Här är några bilder under kvällen tagna av Heleen och mina egna bilder.

Tack Anna för ditt hjärtevärmande välkomnande och supergoda frallor på hemresan!💜

 

 

Detta bildspel kräver JavaScript.

 


Min första intervju

I fredags den 13/9 -2019 blev jag intervjuad av en reporter från Lokaltidningen i Lund. Intervjun och fotograferingen var över på mindre än en halvtimme, men ack så mycket jag hann berätta om mitt författande och framtidsplaner. Här är länken till hela intervjun i lokaltidningen.

Anethe`s första intervju i Lokaltidningen Lund

Intervjun i Lokaltidningen 1Intervjun i Lokaltidningen

 


Drömlivet i Toscana

Den 3/8-2019 släpptes min andra roman Drömlivet i Toscana, och som är del 2 i trilogin om Jessica Schöön.  Denna trilogi är baserad på cirka 10% ur mitt eget liv och resten är kreativ fantasi. Efter min skrivutbildning på Österlens Folkhögskola där läraren sagt till mig ”Gräv där du står” föddes iden om denna trilogi. Det har tagit mig sex år att arbeta med dessa två böcker och nu i september 2019 har jag börjat skriva på sista och tredje delen.

02_cover_Dromlivet_cover

Här kan ni köpa mina böcker:

Bokus

Adlibris

Beställa böcker hemsida