Hem

”Feelgood gör mig glad och lycklig i livet”

 

Anethe i solen
Selfie av författaren

Anethe Bergendahl är en svensk feelgoodförfattare som debuterade den 11 september 2017 med Livet blir aldrig som man tänkt som är del ett i en trilogi.

Anethe startade ett eget bokförlag Anemon förlag där hon som egenutgivare gav ut sin debutroman. Men ödet ville annorlunda. Mindre än tre veckor senare hade hon en ett påskrivet bokkontrakt för första delen i trilogin av WAPI – Word Audio Internationel Publishing. Summa summarum blev att Anethe kör både egenutgivning och med WAPI för de strömmande formaten. Under våren 2018 utkommer första delen Livet blir aldrig som man tänkt som ljudbok och ebok.  Håll utkik här WAPI

Uppföljaren del två Drömlivet i Toscana är släppt den 3/8-2019 på Anemon Förlag. Ljudboken och eboken släpps av WAPI den 19/8-2019.

Böckerna går att köpa här: Bokus Adlibris

Ljudböckerna kan ni lyssna på här: Storytel

När Anethe inte skriver om sina charmiga, varma, ibland inte fullt så snälla kärlekshistorier där karaktärerna ibland får oanade slut. Arbetar hon även på att sprida kunskap om genren hon så ivrigt brinner för. Till vardags arbetar Anethe på sjukhusets akutmottagning som medicinsk sekreterare med administrativa arbetsuppgifter tillsammans med övriga yrkeskår.

Anethe kommer gärna ut hos bokhandlare och bibliotek och pratar om sitt skrivande, sin kommande trilogi och om genren Feelgood som hon ömt värnar om. Men också hur hon följde sin författardröm hon haft som ung flicka. Tills nu då drömmen har gått i uppfyllelse. Hon har fått sitt första bokkontrakt. Hurra!

thumbnail_Anethe sthlm boksläpp