Pressmeddelande

Igår onsdagen den 29/7- 2020, tre år efter debutromanen släpptes som ljudbok är den fortfarande på listan för ”Omtyckta romaner” på Storytel. Wow, säger jag bara. Så fantastiskt roligt som författare att se detta. Det är så stort för mig och går inte att beskriva med ord, men jag tackar er ödmjukast för att ni vill lyssna/läsa mina feelgoodromaner.

Första feelgoodboken


I måndags den 19/8-2019 släpptes andra delen i trilogin om Jessica Schöön som heter Drömlivet i Toscana. Tre dagar senare när jag surfar in efter en lång arbetsdag hittar jag att ljudboken ligger på en tredje plats på Storytels Feelgoodlista.

IMG_2549

💜💜💜Jag blev så glad att jag skrev detta inlägget och delade på facebook och instagram.  Vill fira tillsammans med er alla fantastiska lyssnare/läsare.💜💜💜IMG_2551


Den 31/7-2019 fick jag äran att vara med i Marias Författarblogg där kan ni läsa lite om mig och mina författardrömmar samt ända tills min andra bok Drömlivet i Toscana släpps ute i nätbokhandeln den 3/8-2019 och i de strömmande kanalerna den 19/8-2019 för er som vill lyssna/läsa. Jag önskar er en fortsatt trevlig sommar! Kram ❤


Den 5 juli 2018 ser jag ett inlägg på Instagram om där min författarkollega Cecilia Sahlström lagt in ett foto från expressen. Där listas sommarens bästa ljudböcker 2018  och min debutroman finns med. Så glad och tacksam jag blir för denna hedrande plats på listan.

Här är en länk till artikeln i Expressen Sommaren bästa ljudböcker 2018

Artikel Sommarens bästa ljudböcker 2018

Mitt facebook inlägg om denna fantastiska roliga händelse.

IMG_1463

 


Den 22 maj 2018 är ännu en historisk dag för mig som författare. Det är nämligen då min allra första ljudbok släpps av Word Audio Publishing Internationel. Direkt kryper den upp på Storytels topplistan och där ligger den i drygt tre veckor.

Topplistan på Storytel

Detta är en fantastisk underbar nyhet för mig och ett starkt bevis på att jag är författare och ska fortsätta skriva mina historier. 

Lyssna på första delen om Jessica Schöön och hennes vänner.

Storytels ljudböcker

Ljudboken