Nu har jag gjort det!

Under den här ljuvliga majtorsdagen har jag äntligen gjort det. Jag har skickat iväg en pitch, prolog och tre kapitel till tio olika bokförlag i Sverige. Hela veckan har jag redigerat dessa tre kapitel så mycket jag bara kan. Pitchen är på mitt bokmanus 4, som är ett historisk romantisk/feelgood tänkt som en julroman och som utspelar sig i England och i Sverige.

Jag sitter i mitt uterum och verkligen njuter av att få vara ensam hela dagen. Jobbet suger väldigt mycket energi ifrån mig så jag behöver ladda på nytt och det gör jag bäst om jag får vara ensam.

Gräsmattan har fått sig en klippning, även kantklippning vilket är tråkigt, men passade på att sola mig en stund med måtta såklart. Den här soliga majdagen ger verkligen en härlig försmak av sommaren som är på väg.

Här är en bild på den första klematisblomman som började blomma igår, den är ståligt vacker, och tyvärr varar inte den så länge. Dock är där många fler knoppar på gång. Klematisblomman fick även ny jord för gödningens skull och rikligt med vatten i går kväll. Lite gröna fingrar har jag allt! 🙂

Glöm nu inte att hålla tummarna för att min pitch blir väl mottagen av något förlag!

 

Först klematisblomman 2020

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s