Tack från författaren!

Godförmiddag till er denna härliga vårliga tisdag i april. Jag har precis skrivit klart ett tack från författaren som ska placeras allra sist i manuset nu under morgonen. Det gäller att ta vara på alla lediga stunder jag har från jobbet.

Nu en sen frukost med nylagat starkt kaffe och njuter av avslappningsmusik som strömmar ur teven. Jag hade planerat lite trädgårdsarbete idag, men när jag hängde ut tvätt i uterummet var det minsann jättekallt. Så det blir nog inget i trädgården som jag tänkt.

Under eftermiddagen ska jag träna på högläsning ur min debutroman. Jag är nämligen speciellt inbjuden gäst som författare och ska ut på mitt allra första uppdrag på lördag den 13/4. Jag ska berätta om min roman och läsa högt ett avsnitt. Detta är första gången och jag erkänner att jag är nervös. Cabinväskan är redan packad med böcker för signering och allt som behövs därtill. Kläderna är utvalda och hänger på en galge i min walk in closet.

Jag ska också läsa igenom mitt manus och städa upp kommentarer från ett par kapitel. Ikväll efter att jag bjudit min älskade man på hemmagjord pasta bolognese ska vi fortsätta med deklarationen av mitt bokförlag. Det tar längre tid än vad vi trott, men snart är vi klara!

 

san-gimignano-3-crop
San Gimignano i Toscana där Jessica bor.

Blir ni sugna på att läsa Drömlivet i Toscana kan ni förhandsbeställa ett exemplar här.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s