Bokprat med signering

Ikväll efter jobbet gick jag till Akademiska bokhandeln vid Stortorget här i min underbara lilla stad Lund. Fåglarna kvittrade och det blev en behaglig promenad. Folket hade redan samlats innanför glasdörrarna men jag hittade en ledig stol på första parkett och parkerade mig där i väntan på klockan skulle bli 18:00.

Boken som det skulle pratas om heter ”Champagne på Skånska”  de tre författarna som skrivet boken tillsammans bor i Lund, men Johanna flyttat till Malmö nu.

Champagne3

De presenterade bokens innehåll och läste upp några rader.  Ellinor heter huvudpersonen och boken är en feelgood – som ligger mig mycket varmt om hjärtat. ❤

Författarna Monika, Lillemor och Johanna svarade sedan på frågor både från publiken och från deras egna frågor. De var dessutom arbetskamrater. Jag tog mod till mig och frågade två frågor:

1. Om de gått någon författarutbildning eller skrivkurs. Svar: Nej, det hade det inte.

2. Om de fortfarande var arbetskamrater. Svar: Lillemor har slutat men Johanna och Monika jobbade kvar.

Champagne1

Kvällens bokprat med signering slutade med att jag köpte boken och fick en jättefin signering i min nya bok. Är så glad över både boken och att verkligen få möjligheten att följa min dröm!

Champagne5

2 reaktioner till “Bokprat med signering

  1. Den var trevlig. Alltid roligt att träffa nya författare och prata med dom. Sedan tyckte jag boken hade ett läcker omslag. Kunde knappt hålla mig och började redan läsa på bussen hem. 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s