Redigering och längtan..

Äntligen har jag tid och lust att skriva ett inlägg. Det var ett bra tag sedan sist. Som ni vet är det mest jobb och jobb samt redigering av min första feelgoodroman. Det vackra omslaget tittar ni på just nu. Jag  är så förälskad i mitt första bokomslag. Det kommer bli svårt att slå till nästa bokomslag kommer.

Mia Fallby är fantastiskt duktig och jag är superduper glad att jag fick tips på Facebook och anlitade henne. Inte nog med att hon göra underbara bokomslag – hon ska dessutom göra min textinlaga och foto.  🙂 Rekommenderar henne varmt!

Igårkväll fick jag en längtan som var omöjlig att motstå, nämligen att skriva. Har lovat mig själv att redigerar färdigt och lägga all fokus på det först. Men vad gör man när meningar ploppar upp i huvudet och vill bli nerskrivna? Jo, man skriver såklart. Där låg jag i sängen med penna och block och skrev ner en hel scen som kommer utspela sig i bok nummer 2.

Har kommit halvvägs i redigeringen som jag fått av mina testläsare. När manuset gåtts igenom ska jag läsa det igen för säkert femte gången och redigerar mer innan v:22. Den veckan kryper allt närmre. Vad händer då undrar ni? Då ska jag skicka manuset till en lektör. Blir väldigt intressant att läsa efteråt. Detta är också något helt nytt för mig.

Säger bara vilken tur att romanen inte innehåller 500 sidor. 🙂

Ifall ni blir sugna på att läsa boken kan ni beställa genom att klicka på länken nedan.

Föhandsbeställning

3D bild bokomslag

9 reaktioner till “Redigering och längtan..

 1. Ja Mia verkar ha varit ett fynd! Vad bra att hon kan göra inlagan med. 🙂 hon har gjort många fina omslag såg jag.
  Ja redigeringen kan kännas slitit och till slut vill man bara bli klar!! Tids nog är du där! 🙂

  Gillad av 2 personer

 2. Mia har varit underbar att ha kontakt med via mail men jag ringer henne snart en dag då det är lättare att prata i telefon.

  Redigeringen är roligt men det är mycket roligare att skriva. 🙂 Men den som längtar…Ja, jag tids nog! Men inget kan hindra mig från att skriva synopsis.

  Gillad av 1 person

   1. Jag har precis redigerat ett kapitel ikväll efter jobbet. Endast två kapitel återstår, det blir färdigt i tid på onsdagkväll.

    Jag längtar också till att skicka manuset till dig. Men det finns ingenting som går upp mot att hålla sin allra första bok i handen. Jag kommer sova med den första natten i alla fall. 🙂

    Gillad av 1 person

 3. Det är verkligen ett fint omslag! Ser fram emot att få hålla boken i handen.
  Vad härligt att du har skrivgnistan och lusten, både för att skriva nytt och för att redigera. Det är inspirerande 🙂

  Gillad av 2 personer

 4. Tack så mycket Marie! Visst är det superfint! 🙂

  Ja, skrivlusten är det absolut inget fel på, Men jag får försöka hejda mig och vänta lite med att börja skriva på fortsättningen. Inget hindrar ändå från att funderar och skriva ner scener och sysselsätta sig med synopsen mellan redigeringsvarven.

  Under min flik Min bok finns Förhandsbeställning, där kan du fylla i vad du önskar köpa och vad som ska stå i signeringen.

  Roligt att höra att du blir inspirerad. Det värmer i mitt hjärta 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s